Aktuálne semináre


Vaše prihlášky na naše semináre sú iba rezervačné a sú úplne
 

 

NEZÁVÄZNÉ
 


Vyjadrujú iba Váš predbežný záujem.

GDPR A OSOBNÉ ÚDAJE OČAMI KONTROLNÉHO ORGÁNU /KOŠICE/

Dátum konania:
12.-13. marec 2019

Miesto konania:
Hotel Košice, Moldavská cesta II. 51/2414, Košice

Čas konania:
9:00 hod. - 15:00 hod. (Registrácia účastníkov od 8:30 hod.)

Lektor:
JUDr. Marcela Macová, PhD.
Absolvovala Právnickú fakultu Masarykovej univerzity v Brne, obhájila rigoróznu prácu na tému Ochrana osobných údajov na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach a v roku 2016 ukončila doktorandské štúdium na  Univerzite Komenského na tému Ochrana osobných údajov. Zúčastňuje sa pravidelne na konferenciách a prednáša na tému ochrana osobných údajov, je autorkou komentárov k zákonom o ochrane osobných údajov a mnohých článkov na tému ochrana osobných údajov. Od roku 2005 do februára 2013 pôsobila na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky. Momentálne okrem toho, že má vlastnú spoločnosť DAPRO Consulting s. r. o., kde sa venuje profesionálne zodpovednej osobe, školeniam, poradenstvu, auditu, vypracovaniu dokumentácie podľa zákona o ochrane osobných údajov, vyučuje aj na Právnickej fakulte Univerzity Komenského predmet Ochrana osobných údajov.

Mgr. Viliam Mizák
Problematike ochrany osobných údajov sa ako zamestnanec Úradu na ochranu osobných údajov SR venuje viac než 10 rokov, z toho 5 rokov v pozícii inšpektora úradu. V minulosti participoval na príprave súvisiacich všeobecne záväzných právnych predpisov, ktoré nadväzne aplikoval v praxi. Jeho skúsenosti získané v rámci kontrol zameraných na spracúvanie osobných údajov sa vzťahujú na rozsiahle spektrum informačných systémov a ich prevádzkovateľov.

Zaujímajú vás podrobnosti o procese kontroly spracúvania osobných údajov? Poznáte svoje práva a povinnosti pri kontrole vykonávanej úradom? Zaujímajú vás právomoci a povinnosti úradu pri výkone kontroly? Viete, ako sa na oznámenú kontrolu pripraviť a na čo je potrebné klásť dôraz počas jej priebehu? Chcete sa dozvedieť, na čo sa úrad pri kontrole spravidla zameriava a aké pochybenia kontrolovaných osôb (prevádzkovateľov alebo sprostredkovateľov) zisťuje najčastejšie? Odpovede (nielen) na uvedené otázky získate počas dvojdňového seminára zameraného na rôzne situácie, ktoré môžu nastať pri spracúvaní osobných údajov. Súčasťou seminára bude široký priestor na diskusiu, v rámci ktorej budete mať príležitosť prezentovať vlastné problémy a hľadať ich riešenia spoločne s prítomnými lektormi.

Obsah seminára:

  • Pravidlá praktickej aplikácie všeobecného nariadenia o ochrane údajov (GDPR), nového zákona o ochrane osobných údajov a osobitných predpisov upravujúcich spracúvanie osobných údajov.
  • Kontrola spracúvania osobných údajov v nových podmienkach (ako prebieha kontrola od oznámenia kontroly po jej ukončenie).
  • Aké druhy sankcií môže úrad udeliť, aká môže byť výška pokuty v prípade zisteného nesúladu s nariadením alebo zákonom,
  • preventívne opatrenia na zníženie rizika uloženia sankcie.
  • Akou dokumentáciou musí prevádzkovateľ disponovať (záznamy o spracovateľských činnostiach, sprostredkovateľské zmluvy, pokyny pre oprávnené osoby, bezpečnostná dokumentácia, informačná povinnosť, poverenie zodpovednej osoby...).
  • Súhlas dotknutej osoby verzus oprávnený záujem – v akých situáciách je výhodnejší súhlas a v akých oprávnený záujem prevádzkovateľa?
  • Diskusia

Účastnícky poplatok:

192,- Eur s DPH (160,- Eur bez DPH)

Účastnícky poplatok zaplaťte prevodom na náš účet najneskôr 2 dni pred akciou.
Pre identifikáciu platby uveďte prosím pri prevodnom príkaze v popise úhrady názov Vašej firmy.
 

Názov účtu: RNDr. Ján Balog - ProFuturo
Banka: VÚB
Číslo účtu: 3279674451/0200
IBAN: SK2502000000003279674451
BIC: SUBASKBX
Variabilný symbol: 19031213
Konštantný symbol: 0308
Účel platby: ... uveďte názov vašej firmy ...


V účastníckom poplatku sú zahrnuté študijné materiály, občerstvenie, teplý obed a náklady na organizačné zabezpečenie seminára. Prihláška na seminár je NEZAVÄZNÁ a stále ju môžete bezodplatne zrušiť 2 dni pred konaním akcie. Účastnícky poplatok nevraciame iba v prípade ak svoju prihlášku nezrušite v termíne 2 dni pred konaním seminára a zároveň sa nezúčastnite tejto akcie ( stále je ale možné poslať náhradníka ).

Registrácia:
Registrovať sa môžete elektronicky priamo na našich stránkach alebo si môžete stiahnúť pozvánku na seminár a vyplnenú prihlášku zaslať mailom.

Ukončenie registrácie:
8. marec 2019 /Dátum ukončenia registrácie je iba orientačný a vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu po naplnení max. počtu účastníkov./


Informácie:
RNDr. Ján Balog
Mobil: 0908.973571
E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

NEPREMEŠKAJTE

Do ukončenia registrácie na seminár ZÁKON Č. 79/2015 Z.Z. O ODPADOCH A ZMENY PLATNÉ OD 1.1.2019 + EVIDENCIA ODPADOV A PODÁVANIE OHLÁSENÍ V ODPADOVOM HOSPODÁRSTVE ZA ROK 2018 /KOŠICE/ zostáva 0 dní Registrácia

In-house školenia

Anketa

Zúčastnite sa hlasovania o témach budúcich seminárov a my ich pre vás zorganizujeme !

Chcem hlasovať.

Vyhľadávanie

Premium Joomla Templates
Premium Joomla Templates

Premium WordPress Themes
Premium WordPress Themes

  • Tab 3

    Čo Vám navyše ponúkame ?

    Grafické spracovanie corporate identity (logotypy, hlavičkové papiere, obálky, vizitky, obaly, plagáty, bannery), výrobu profesionálnych firemných prezentácií v PowerPointe, vývoj webových prezentácií založených na redakčnom systéme Joomla a ich technicku správu.


     
     
     
     
  • Tab 21

     
     
     
     
     
     

Pripravované semináre

26.02.2019
ZÁKON Č. 79/2015 Z.Z. O ODPADOCH A ZMENY PLATNÉ OD 1.1.2019 + EVIDENCIA ODPADOV A PODÁVANIE OHLÁSENÍ V ODPADOVOM HOSPODÁRSTVE ZA ROK 2018 /KOŠICE/

26.02.2019
DPH V PRAXI - ZMENY OD 1. 1. 2019 A ICH APLIKÁCIA DO PRAXE /PREŠOV/

27.02.2019
DPH V PRAXI - ZMENY OD 1. 1. 2019 A ICH APLIKÁCIA DO PRAXE /POPRAD/

28.02.2019
DPH V PRAXI - ZMENY OD 1. 1. 2019 A ICH APLIKÁCIA DO PRAXE /KOŠICE/

01.03.2019
DAŇOVÉ PRIZNANIE A ÚČTOVNÁ ZÁVIERKA ZA ROK 2018 /KOŠICE/

07.03.2019
SPRÁVA REGISTRATÚRY V ROKU 2019 - AKTUÁLNE LEGISLATÍVNE ZMENY /KOŠICE/

12.-13.03.2019
GDPR A OSOBNÉ ÚDAJE OČAMI KONTROLNÉHO ORGÁNU /KOŠICE/

15.03.2019
ROČNÉ ZÚČTOVANIE DANE A AKTUALITY V MZDOVEJ ÚČTÁRNI

Kontaktujte nás

V prípade potreby neváhajte nás kontaktovať telefonicky alebo mailom.

0908-973571

 

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

 

Ochrana osobných údajov