Aktuálne semináre

IMPLEMENTÁCIA GDPR

Dátum konania:
25. apríl 2018

Miesto konania:
Kultúrno - spoločenské centrum, Jedlíkova 7, Košice /oproti OC OPTIMA/

Čas konania:
9:00 hod. - 14:00 hod. (Registrácia účastníkov od 8:30 hod.)

Lektor:
Mgr. Ján Golais
Bezpečnostný konzultant s dlhoročnými  praktickými skúsenosťami v oblastiach týkajúcich sa bezpečnosti, bezpečnosti informácií a komplexnej bezpečnosti organizácii. Od roku 2008 certifikovaný interný auditor ISMS 27001.

Mgr. Tatiana Valentová
Vrchná inšpektorka Úradu na ochranu osobných údajov

Cieľom nie je vysvetľovanie čo je GDPR ale ako má vyzerať príprava na  zabezpečenie súladu s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „Nariadenie).
Podnikateľom chceme zabezpečiť jednoduché riešenie prostredníctvom nášho nástroja, ktorý im zabezpečí nastavenie súladu. Riešenie je vhodné najmä /nie však výlučne/ pre malé a stredné podniky.

Obsah seminára:

1.    Riešenie zabezpečenia súladu s Nariadením, formy a typy prístupov
2.    Predstavenie a ukážka  aplikačného riešenia povinností vyplývajúcich
z Nariadenia

3.    Demo verzia na ukážku fungovania riešenia implementačná fáza
4.    Nastavenia súladu s Nariadením

•    80% automatizovane
•    20 % konzultačne
5.        Posudzovanie vplyvu na ochranu osobných údajov
•        Analýzy rizík
6.    Riadenie súladu post implementačná fáza
•    100% automatizovane
7.    Potrebujete vôbec DPO
•    kto áno a kto nie
8.    Čo je to bezpečnosť
•    aký rozsah potrebujeme zabezpečiť
9.    Diskusia
Účastnícky poplatok:

60,- Eur s DPH (50,- Eur bez DPH)

Účastnícky poplatok zaplaťte prevodom na náš účet najneskôr 2 dni pred akciou.
Pre identifikáciu platby uveďte prosím pri prevodnom príkaze v popise úhrady názov Vašej firmy.
 

Názov účtu: RNDr. Ján Balog - ProFuturo
Banka: VÚB
Číslo účtu: 3279674451/0200
IBAN: SK2502000000003279674451
BIC: SUBASKBX
Variabilný symbol: 180425
Konštantný symbol: 0308
Účel platby: ... uveďte názov vašej firmy ...


V účastníckom poplatku sú zahrnuté študijné materiály, občerstvenie, teplý obed a náklady na organizačné zabezpečenie seminára. Prihláška na seminár je NEZAVÄZNÁ a stále ju môžete bezodplatne zrušiť 2 dni pred konaním akcie. Účastnícky poplatok nevraciame iba v prípade ak svoju prihlášku nezrušite v termíne 2 dni pred konaním seminára a zároveň sa nezúčastnite tejto akcie ( stále je ale možné poslať náhradníka ).

Registrácia:
Registrovať sa môžete elektronicky priamo na našich stránkach alebo si môžete stiahnúť pozvánku na seminár a vyplnenú prihlášku zaslať mailom.

Ukončenie registrácie:
23. apríl 2018


Informácie:
RNDr. Ján Balog
Mobil: 0908.973571
E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

NEPREMEŠKAJTE

Do ukončenia registrácie na seminár IMPLEMENTÁCIA GDPR "DOSŤ BOLO TEÓRIE V OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV" zostáva 4 dní Registrácia

In-house školenia

Anketa

Zúčastnite sa hlasovania o témach budúcich seminárov a my ich pre vás zorganizujeme !

Chcem hlasovať.

Vyhľadávanie

Premium Joomla Templates
Premium Joomla Templates

Premium WordPress Themes
Premium WordPress Themes

  • Tab 3

    Čo Vám navyše ponúkame ?

    Grafické spracovanie corporate identity (logotypy, hlavičkové papiere, obálky, vizitky, obaly, plagáty, bannery), výrobu profesionálnych firemných prezentácií v PowerPointe, vývoj webových prezentácií založených na redakčnom systéme Joomla a ich technicku správu.


     
     
     
     
  • Tab 21

     
     
     
     
     
     

Pripravované semináre

25.04.2018
Implementácia GDPR - "Dosť bolo teórie v ochrane osobných údajov"

26.04.2018
Povinnosti zamestnávateľa v oblasti „Bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci“

02.05.2018
Ochrana osobných údajov podľa nového zákona a nariadenia GDPR

17.05.2018
Verejné obstarávanie - bez využitia ESIF / európske štrukturálne a investičné fondy/ - prakticky

23.05.2018
Zmeny v Zákonníku práce od 1. 5. 2018, zrážky zo mzdy a exekučné zrážky

31.05.2018
Uplatňovanie DPH cestovnými kanceláriami v praktických príkladoch + vyplňovanie kontrolného výkazu CK

27.06.2018
Medzinárodné zamestnávanie a vysielanie zamestnancov do zahraničia
 

 

Kontaktujte nás

V prípade potreby neváhajte nás kontaktovať telefonicky alebo mailom.

0908-973571

 

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.