Aktuálne semináre

GDPR V PRAXI – NÁVODY, RADY A PRIPRAVOVANÉ NOVINKY

DÁTUM KONANIA:
18. október 2022

MIESTO KONANIA:
~ online ~
Ak chcete vedieť ako prebieha ONLINE seminár, kliknite >>> SEM

ČAS KONANIA:
9:00 hod. - 14:00 hod.

LEKTOR:
JUDr. Marcela Macová, PhD.

Absolvovala Právnickú fakultu Masarykovej univerzity v Brne, nadväzne na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach obhájila rigoróznu prácu na tému „Ochrana osobných údajov“ a na Univerzite Komenského v Bratislave v roku 2016 ukončila doktorandské štúdium zamerané na ochranu osobných údajov. V rokoch 2005 až 2013 pôsobila na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky. Aktívne sa zúčastňuje na rôznych odborných konferenciách, je autorkou viacerých komentárov k zákonom o ochrane osobných údajov, ako aj mnohých publikovaných článkov o ochrane osobných údajov. Ako lektorka sa špecializuje na tému „ochrana osobných údajov“. V súčasnosti sa prostredníctvom svojej spoločnosti DAPRO Consulting s. r. o. profesionálne venuje aj výkonu funkcie.

Narábate s osobnými údajmi? Na webinári vám JUDr. Marcela Marcelová, PhD., pomôže nastaviť interné nastavenia a dokumenty tak, aby boli v súlade jednak s nariadením GDPR, ako aj so zákonom o ochrane osobných údajov, usmerneniami EDPB, zákonom o elektronických komunikáciách, pripravovanými či inými súvisiacimi zákonmi. Webinár je sprevádzaný množstvom praktických príkladov, vďaka čomu budete vedieť všetky legislatívne povinnosti jednoducho a efektívne aplikovať do svojej praxe. Ukážeme si, ako má byť vypracovaná povinná dokumentácia, ako správne získať súhlas dotknutej osoby, akú máte informačnú povinnosť i to, ako si poradiť s GDPR vo vzťahu k zákazníkom, dodávateľom a zamestnancom.

Webinár vás komplexne prevedie aktuálnym aj pripravovaným znením zákona, základnými pravidlami spracúvania osobných údajov, najčastejšími chybami, ako aj bezpečnostnými opatreniami a dokumentmi, ktoré musíte mať vo firme zabezpečené. Zároveň sa oboznámite s najnovšími pravidlami, ktoré len nedávno upravili obsah zmlúv, zaviedli lehotu záznamu pri monitorovaní priestoru, upravili vzťah prevádzkovateľa a sprostredkovateľa, bližšie špecifikujú, ako má vyzerať označenie monitorovaného priestoru, popisujú bezpečnostné incidenty a prinášajú aj celý rad ďalších povinností. Prejdeme si najnovšie stanoviská Európskeho výboru na ochranu osobných údajov, napríklad k bezpečnostným incidentom a podobne..

PROGRAM:

  • Nové usmernenia EDPB a zákony, ktoré sa týkajú spracúvania osobných údajov
  • Zásady spracúvania osobných údajov na konkrétnych príkladoch
  • Čo si predstaviť pod pojmom dokumentácia podľa Nariadenia GDPR a čo všetko ste povinný mať vypracované
  • Ako má byť správne vypracovaná informácia o spracúvaní osobných údajov?
  • Ako má vyzerať správny právny základ na spracúvanie osobných údajov
  • Ako legislatívne ošetriť a nastaviť vzťahy vašim sprostredkovateľom a aké novinky pribudli
  • Najčastejšie pochybenia firiem pri spracúvaní osobných údajov (vybrané pokuty, ktoré uložil Úrad na ochranu osobných údajov SR)
  • Spracúvanie osobných údajov pri nahrávaní prostredníctvom MS TEAMS, využívanie emailovej adresy zamestnanca  po skončení pracovného pomeru a podobne
  • Aké novinky sa chystajú v oblasti ochrany osobných údajov
  • Diskusia.

ÚČASTNÍCKY POPLATOK:
84,- Eur
s DPH (70,- Eur bez DPH)

Účastnícky poplatok zaplaťte prevodom na náš účet najneskôr 2 dni pred akciou.
Pre identifikáciu platby uveďte prosím pri prevodnom príkaze v popise úhrady názov Vašej firmy.
 

Názov účtu: RNDr. Ján Balog - ProFuturo
Banka: VÚB
Číslo účtu: 3279674451/0200
IBAN: SK2502000000003279674451
BIC: SUBASKBX
Variabilný symbol: 221018
Konštantný symbol: 0308
Účel platby: ... uveďte názov vašej firmy ...


V účastníckom poplatku sú zahrnuté študijné materiály, 30-dňový videozáznam z oškolenia a náklady na organizačné zabezpečenie seminára. Prihláška na seminár je NEZAVÄZNÁ a stále ju môžete bezodplatne zrušiť 2 dni pred konaním akcie. Účastnícky poplatok nevraciame iba v prípade ak svoju prihlášku nezrušite v termíne 2 dni pred konaním seminára.

REGISTRÁCIA:
Registrovať sa môžete elektronicky, priamo na našich www stránkach, alebo si môžeteť stiahnúť pozvánku na seminár a vyplnenú prihlášku zaslať mailom.

UKONČENIE REGISTRÁCIE:
2 dni pred začiatkom seminára
/Dátum ukončenia registrácie je iba orientačný a vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu po naplnení max. počtu účastníkov. Kapacita seminára je vzhľadom na online pripojenie OBMEDZENÁ !/


INFORMÁCIE:
RNDr. Ján Balog
Mobil: 0908.973571
E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

NEPREMEŠKAJTE

Do ukončenia registrácie na seminár ZÁKON O ODPADOCH A VYKONÁVACIE PREDPISY – POSLEDNÉ SCHVÁLENÉ A PRIPRAVOVANÉ ZMENY zostáva 1 dní Registrácia

In-house školenia

Anketa

Zúčastnite sa hlasovania o témach budúcich seminárov a my ich pre vás zorganizujeme !

Chcem hlasovať.

Vyhľadávanie

Premium Joomla Templates
Premium Joomla Templates

Premium WordPress Themes
Premium WordPress Themes

  • Tab 3

    Čo Vám navyše ponúkame ?

    Grafické spracovanie corporate identity (logotypy, hlavičkové papiere, obálky, vizitky, obaly, plagáty, bannery), výrobu profesionálnych firemných prezentácií v PowerPointe, vývoj webových prezentácií založených na redakčnom systéme Joomla a ich technicku správu.


     
     
     
     
  • Tab 21

     
     
     
     
     
     

Pripravované semináre

29. 09.2022
NOVÝ DAŇOVÝ BONUS + ĎALŠIE AKTUÁLNE ZMENY /ONLINE/

06.10.2022
ZÁKON O ODPADOCH A VYKONÁVACIE PREDPISY – POSLEDNÉ SCHVÁLENÉ A PRIPRAVOVANÉ ZMENY /KOŠICE/

06.10.2022
ZRÁŽKY ZO MZDY A EXEKÚCIE Z POHĽADU MZDOVEJ ÚČTOVNÍČKY V ROKU 2022 /ONLINE/

13.10.2022
ZAMESTNANEC A MZDOVÉ NÁKLADY ZAMESTNÁVATEĽA /ONLINE/

20.10., 15.11. 2022
SZČO /ONLINE/

25.10.2022
ZÁKONNÍK PRÁCE A ZMENY OD 1. OKTÓBRA 2022 /KOŠICE/

08.10.2022
TRANSFEROVÉ OCEŇOVANIE - ZÁVISLÉ OSOBY PODĽA NOVÝCH PRAVIDIEL ROKA 2022 /KOŠICE/

15.11.2022
REGISTRATÚRA DOKUMENTOV V ROKU 2022 A NOVÉ VYHLÁŠKY /KOŠICE/

01.12.2022
INTRASTAT 2022 A ZMENY PRE ROK 2023 /KOŠICE/

13., 15., 16., 19., 20. 12.2022
11., 13., 20., 23., 25., 27., 31. 01.2023

LEGISLATÍVNE ZMENY VO MZDOVEJ UČTÁRNI NA ROK 2023 + ROČNÉ ZÚČTOVANIE PREDDAVKOV NA DAŇ ZA ROK 2022 /ONLINE/

13.12.2022
ÚČTOVNÁ ZÁVIERKA V PODVOJNOM ÚČTOVNÍCTVE ZA ROK 2022 A ZMENY V ÚČTOVNÍCTVE PRE ROK 2023 /ONLINE/

15.12.2022
ODPISOVANIE DLHODOBÉHO MAJETKU Z ÚČTOVNÉHO A DAŇOVÉHO HĽADISKA V ROKU 2022 /ONLINE/

19.12.2022
ROČNÉ ZÚČTOVANIE PREDDAVKOV NA DAŇ Z PRÍJMOV ZO ZÁVISLEJ ČINNOSTI ZA ROK 2022 A ZMENY V MZDOVEJ UČTÁRNI V ROKU 2023 /ONLINE/

 

 

--.--.----
TIPY A TRIKY PRE EFEKTÍVNU PREZENTÁCIU /KOŠICE, 1-DŇOVÝ SEMINÁR/

--.--.----
TIPY A TRIKY PRE EFEKTÍVNU PREZENTÁCIU (KOŠICE, 2-DŇOVÝ SEMINÁR)  

--.--.----
UMENIE PREDAŤ A ASERTIVITA PRI VYJEDNÁVANÍ /KOŠICE/

--.--.----
EFEKTÍVNE VYUŽITIE ČASU /KOŠICE/

 

Kontaktujte nás

V prípade potreby neváhajte nás kontaktovať telefonicky alebo mailom.

0908-973571

 

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

 

Ochrana osobných údajov